søndag den 14. oktober 2012

Wonder var fedt


Én ting er helt sikkert; Wonder var for fedt! Jeg boede i camp med en masse gode venner og veninder. Venner jeg ikke ser så tit og veninder jeg er rigtig glad for, og nogle af dem er endda på efterskole. Så det var et dejligt gensyn med mange. Stemning var for! Musik, øl, Jägerbombs, venner og fest! Vi var heldige med vejret hele vejen igennem. Ikke noget mudder. De bedste jeg hørte var Car Park North, da de var vildt fede og man kunne synge med. Der var vildt meget stemning og folk rockede med. Samtidig var det aften og folk havde måske fået lidt af drikke. Nicolas KIDD var også fed. Han laver en masse spas og det blev ikke kedeligt at kigge på. Fx havde han forårsruller med, som han delte ud og smurte sig selv ind i. Han hoppede rundt og gav dem max gas. Super fedt





Hurtigt blev der MEGET beskidt rundt omkring i vores camp. Vi var en 12-13 stykker der sov og var i lejeren. Om dagen sad alle på stole rundt om et lille bord midt i lejeren og spillede spil, drak og snakkede. Det var SÅ hyggeligt. 



Først var det meningen af det kun var os piger der skule have camp sammen, og vi ville kalde vores camp for ”DAMERNE”. Men eftersom vi kom til at ligge med drengene og vores ’banner’ først blev lavet deroppe, kom vi til at hedde ”CAMP TJOMIS’ DAMER”. Det skal lige siges at en af vores venner hedder Thomas, og det blev så opkaldt efter ham.. lololol!





// Clara Nimb Andersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar