tirsdag den 14. august 2012

Min top 5 over gode apps til IPhone



#1 Facebook er altid en god app at have på mobil, i det at du har mobilen med dig stort set alle steder. Ind i mellem sidder du i bussen, venter du på toget eller måske keder du dig hos farmor og har lyst til at tjekke hvad vennerne laver, uden at tage ’rigtig’ kontakt til dem. Der kan Facebook bruges super godt og hurtigt. Derfor er det skide godt at have det på mobilen. Facebook bruges tit også til andre gode ting, som en gruppe med klassens medlemmer i. Pludselig bliver det så meget nemmere at lave klassefesten. Og meget meget mere. Min nummer et!

#2 Noget helt andet og meget mere ’bare’ for underholdningens skyld har jeg Instagram. Det synes jeg er super sjovt, måske også fordi jeg elsker at tage billeder, men samtidig med at du kan dele dine egne billeder med vennerne, kan du også se deres billeder. Alt på Instagram forgår i billeder og tags. Follow/følg dine venner og de andre der tager super billeder.
Sjov at følge: Pernille Rosendahl (pernillerosen), Liam O’Connor (sgmd), Rihanna (badgalriri) Oliver Kesi (kesinb), Kidd (kiddcph), Medina (officialmedinamusic) Emil Thorup (emilthorup) osv. 

#3 Emoji-symboler super sjovt med fede symboler og ansigter til Sms’erne. Et minus er dog at de kun kan sendes fra IPhone til IPhone.

#4 DR Radio eller SBS Radio, altid læks med noget radio på mobilen hvis du er i musik humør, men ikke rigtig kender ’det nye’. Der kan du lytte til MAMA radio eller THE VOICE hvor du kan høre det nye.

#5 Rønne Bio app, hvor du kan gå ind og se hvad det går i Rønne Biograf lige nu, og lidt ud i fremtiden. Du kan også se trailers og bestille billetter. Super smart hvis man bor på Bornholm. 

Ja, der er jo et kæmpe udvalg. :-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar